Comenzi: 031 005 05 26

Login Inregistrare

Tratamente

Acupunctura

Acupunctura

Acupunctura este despre YANG si YIN, despre masculin si feminin, despre ceea ce este sus si despre ceea ce este jos, despre ceea ce este in stanga si despre ceea ce este in dreapta, despre activ si pasiv, expus si ascuns ...

citeste tot...
Aromaterapie

Aromaterapie

Aromaterapia este o ramura a fitoterapiei care foloseste esentele aromatice volatile provenite din unele plante, in scop de restabilire a starii de sanatate, folosind diferite cai; pe cale interna, sub forma de bai, inhalatii, pe cale cutanata prin masaj, etc.

citeste tot...
Apiterapie

Apiterapie

Este o metoda de tratament natural, care se bazeaza pe folosirea produselor apicole (mierea, polenul, ceara, laptisorul de matca, propolisul, veninul de albine) in tratarea diferitelor afectiuni.

citeste tot...
Ayurveda

Ayurveda

AYURVEDA este sistemul fundamental de igiena, dieta si medicina dezvoltat si perfectionat în India de catre marii întelepti si clarvazatori cu mii de ani în urma. Cu rare exceptii, principiile sale nu sunt aproape deloc cunoscute în Occident.

citeste tot...
Biorezonanta

Biorezonanta

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala: diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei ...

citeste tot...
Bowtech

Bowtech

Bowtech este o forma de terapie, realizata cu ajutorul mainilor la nivelul muschilor si tendoanelor, avand efecte terapeutice atat la nivelul tuturor celulelor organismului cat si la nivel psiho-emotional.

citeste tot...
Cromoterapie

Cromoterapie

Primele studii asupra influentei culorilor asupra sistemului nervos au fost facute in 1942 de catre cercetatorii rusi , care au dovedit ca lumina rosie stimuleaza sistemul vegetativ simpatic, in timp ce lumina albastra stimuleaza...

citeste tot...
Dietoterapia

Dietoterapia

Dietoterapia naturista reprezinta modalitatea de a utiliza diferitele tipuri de alimente in procesul terapeutic.
Dietoterapia naturista este diferita de cea clasica; ea pastreaza totusi anumite repere fata de aceasta.

citeste tot...
Fitoterapie

Fitoterapie

FITOTERAPIE (lat. phyton = planta + lat. therapea = tratament) = ramura a terapiei care se ocupa cu mijloacele de prevenire si vindecare a bolilor prin remedii vegetale.

citeste tot...

Terapii Ayurvedice

Panchakarma consta in proceduri blande dar extrem de eficiente, care ajuta la restabilirea si mentinerea  starii naturale de sanatate a organismului.

citeste tot...
Masaj terapeutic

Masaj terapeutic

Restabilirea unui flux energetic vital la nivelul corpului ce permite vindecarea rapida afectiunilor prezente, folosind diferite metode de masaj.

citeste tot...
require_once('contactform-code.php');